Contact

Ne bucurăm să vă oferim posibilitatea de a intra în contact cu noi și vă mulțumim pentru interesul manifestat față de site-ul nostru dedicat Aloe Vera Garden. Suntem aici pentru a vă ajuta și pentru a răspunde întrebărilor și preocupărilor pe care le aveți.

Suntem disponibili și pe e-mail pentru a primi orice întrebări sau sugestii pe care le aveți. Adresa noastră de e-mail este contact@exofia.com. Vă rugăm să ne furnizați toate detaliile necesare pentru a vă putea contacta în mod corespunzător și pentru a răspunde prompt solicitărilor dumneavoastră.

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare. Vă invităm să ne urmăriți pe Facebook, Youtube, TikTok, Twitter și Instagram pentru a fi la curent cu cele mai recente informații și noutăți despre Aloe Vera si alte subiecte interesante. Aici puteți găsi și răspunsuri la întrebările frecvente și sfaturi utile despre utilizarea Aloe Vera în rutina dumneavoastra zilnică.

Ne angajăm să vă oferim un serviciu de înaltă calitate și să vă răspundem în cel mai scurt timp posibil. Feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi, așa că nu ezitați să ne contactați cu orice întrebare, comentariu sau sugestie aveți.

Link-uri utile: